Dostałam na walentynki moją wymarzoną bransoletkę z charmsami czyli przywieszkami. Mam teraz chopla na tym punkcie i najchętniej co chwilę kupowałabym coś nowego;) m.in. mam śliczne serduszko takie jak na zdjęciu:
dawno nie pisałam. Nie mam tych wszystkich charmsow wrzucilam te co mi sie podobają. Teraz najbardziej podoba mi się kolekcja svarowskiego - tylko ze są cholernie drogie!!! Cena ok 250-300 zł !!!!
Kolekcjonowanie charmsów jest mocno wciągające niestety bywają dośc drogie. Ja szukałam długo w różnych miejscach. Ostatnio natknęłam się na fajny sklep internetowy z biżuterią. Mają duży wybór beadsów, charmsów bardzo dobrej jakości - i co ważne w przystępnej cenie
To prawda - na początku charmsy to był dosyć drogi biznes, ale na szczęście znalazło się dużo firm i samodzielnych artystów, którzy ułatwiają nam zabawę w charmsy za dużo bardziej przystępną cenę...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Sambora to producent biżuterii męskiej z Częstochowy, zapraszamy do naszego sklepu internetowego oraz do naszej hurtowni. Posiadamy bransoletki z różnego materiału oraz dodatki dla Pań jak i Panów. W razie pytań nasze dane poniżej :