Czy noszenie biżuterii przez facetów jest męskie ??

Wszystko na temat biżuterii męskiej

Czy noszenie biżuterii przez facetów jest męskie ??

Postprzez ola--t » Czw Mar 18, 2010 12:19 pm

Jestem ciekawa co myślicie :)
Odpowiedźcie proszę na moje pytanie z tematu: czy noszenie biżuterii przez facetów jest męskie ??
ola--t

Dołączenie: Wto Lis 17, 2009 5:07 pm

Re: Czy noszenie biżuterii przez facetów jest męskie ??

Postprzez pinya » Czw Mar 25, 2010 3:57 pm

To zależy od biżuterii:)
Najbezpieczniejszą opcją jest wg mnie zegarek, jakaś bransoleta - ale chyba lepiej skórzana niż pancerka, jeśli zaś chodzi o dłonie to tylko obrączka. Moim zdaniem facet z łańcuchem na szyi w stylu amerykańskiego rapera albo straszący jakimś sygnetem "po przodkach" wygląda po prostu śmiesznie;):P Natomiast jakieś gustownie i z umiarem dobrane dodatki mogą tylko "podrasować" styl noszącego.

PS: Jestem bardzo ciekawa, co na ten temat mają do powiedzenia sami Panowie;)

Dołączenie: Nie Lis 01, 2009 9:44 pm

Postprzez kika75 » Śro Wrz 08, 2010 4:14 pm

łancuch na szyi odpada kicz jak dla mnie mój mąż nosi biżuterię skórzaną z dodatkami metalu branspletkę plecioną i łańcuszek też pleciony ze skórki z dyrber-kern ich biżuteria jest naprade świetna,
kika75

Dołączenie: Nie Cze 27, 2010 2:30 pm

Postprzez krystian_s » Pią Wrz 10, 2010 9:08 am

Mnie też bardziej podobają się formy nowoczesne, skóra, sznurek, odrobina metalu, ewentualnie jakieś tworzywo (lub drewno). Zdecydowanie nie w moim typie są proste łańcuchy czy tandetne silikonowe bransoleteczki :)
krystian_s

Dołączenie: Pią Sie 20, 2010 7:07 am

Powróć do Biżuteria męska

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Sambora to producent biżuterii męskiej z Częstochowy, zapraszamy do naszego sklepu internetowego oraz do naszej hurtowni. Posiadamy bransoletki z różnego materiału oraz dodatki dla Pań jak i Panów.
W razie pytań nasze dane poniżej :

e-mail: sambora@sambora.pl
tel: 510 10 33 12
gg: 3729697