To zależy od biżuterii:) Najbezpieczniejszą opcją jest wg mnie zegarek, jakaś bransoleta - ale chyba lepiej skórzana niż pancerka, jeśli zaś chodzi o dłonie to tylko obrączka. Moim zdaniem facet z łańcuchem na szyi w stylu amerykańskiego rapera albo straszący jakimś sygnetem "po przodkach" wygląda po prostu śmiesznie;):P Natomiast jakieś gustownie i z umiarem dobrane dodatki mogą tylko "podrasować" styl noszącego.
PS: Jestem bardzo ciekawa, co na ten temat mają do powiedzenia sami Panowie;)
_____________________________________________________________________ "Wszystko, co w życiu dobre, jest albo tuczące, albo niemoralne..." /MM
łancuch na szyi odpada kicz jak dla mnie mój mąż nosi biżuterię skórzaną z dodatkami metalu branspletkę plecioną i łańcuszek też pleciony ze skórki z dyrber-kern ich biżuteria jest naprade świetna,
Mnie też bardziej podobają się formy nowoczesne, skóra, sznurek, odrobina metalu, ewentualnie jakieś tworzywo (lub drewno). Zdecydowanie nie w moim typie są proste łańcuchy czy tandetne silikonowe bransoleteczki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Sambora to producent biżuterii męskiej z Częstochowy, zapraszamy do naszego sklepu internetowego oraz do naszej hurtowni. Posiadamy bransoletki z różnego materiału oraz dodatki dla Pań jak i Panów. W razie pytań nasze dane poniżej :